Header Ads Widget

Botrány a kötcsei pikniken, Szabó Bálint behajtott az eseményre, beszólt Orbánnak, a balhé végén bilincsben vitték el - videó



Az esemény előbb két Magyarország diktatúra! és O1G molinókkal eláttott tüntető zavarta meg, akik nem csak a biztonságiakkal, de a helyszínre érkező politikusokkal és közszereplőkkel, köztük Nagy Feróval is konfrontálódtak.

Hosszas cívódást követően végül kiszállt a kocsijából, és testőrök gyűrűjében elindult a piknik felé. Ezt követően igazoltatták, ám ő még ekkor is lemondásra szólította fel Orbán Viktort. Kijelentését követően feltett kezekkel kezdett tárgyalni a biztonsági emberekkel.

A csipkelődésnek nevezhető eseményeket követően azonban kitört a tényleges balhé, a gazda tüntetés szervezője, Szabó Bálint ugyanis egyszer csak behajtott az útra, ahonnan nem volt hajlandó elmozdulni, majd vitatkozni kezdett a biztonságiakkal.

A helyzet ezt követően csak fokozódott, Szabó Bálintot a falhoz állították, majd körülbelül 15 percig ott tartották amíg megérkezett egy rendőrséginek tűnő furgon. A hatóság emberei megbilincselték és berakták az autóba.






 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Szabó Bálint nem valós változást akar!! Hülyíti az embereket már akit még tud és tüntikézik valami ellen, hol ott pontosan tudja, hogy a globális pénzhatalmi elit kezében van minden, a gazdasági és politikai rendszer, a politikusok és még a pénzünk is. Akkor mit is akar a minden pártban megfordult bukott politikus, ha nem valós rendszerváltást, hogy megszabaduljunk azoktól, akik globális szinten szívják a vérünket, és bármit ránk tudnak kényszeríteni? Hát balhézni!! 

Kik is okozták a jelenlegi energiaválságot, és az elmúlt éveben, a globálisan zajló korlátozásokat, zsarolásokat, a vírus, maszkhordás és oltás őrületet, aminek még közel sincs vége? Hát azok az USA és EU vezetőket kiszolgáló, globalista hazaáruló élősködő politikusok, a hazug médiájukkal karöltve, akik nem a saját országukat szolgálják semmilyen szinten, hanem a globális pénzhatalmi elitet, akiknek célja világos mint a nap, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. TETSZIK A PROGRAM? Azokat a politikusokat és országokat, akik ellenálnak ennek a sátáni tervnek, azokat zsarolják, fenyegetik és megpróbálják tönkre tenni. Csak meg kell nézni, kiket gyaláznak és kiket futtatnak a globális médiák. Erről szól a történet!!

Egyébként a tüntetéseket és felforgatásokat szervező globalista, balliberális oldal az egyetlen olyan ellenzék Magyarországon, akik nem az okozókat nevezik meg még most sem, éppen úgy mint Szabó Bálint, hanem a globális problémákat országos szintre próbálják süllyeszteni, hogy az emberek problémáit kihasználva, felforgatásokkal és tüntetésekkel, politikai előnyt tudjanak kovácsolni maguknak, miközben ők maguk a legnagyobb kiszolgálói ennek a globális pénzhatalmi elitnek. Vagyis falaznak azoknak, akik megnyomorították az emberek életét. 

Tehát ne essünk át a ló másik oldalára, azért mert azt hazudják, amit hallani szeretnénk, mert ez könnyen az Ukrajnában lezajlott puccskormány felállításához vezethet!! Ezt már az elődjeik megtették, amikor a Szovjetuniót hozták a nyakunkra!! Most éppen az EU-t hangolják ellenünk!! Arról nem is beszélve, hogy a külföldről finanszírozott pártkampányok, soha nem a nemzet érdekeit szolgálják.

Ha nem a valós problémák okait számoljuk fel nagyon gyorsan, akkor hamarosan áldozatok és rabszolgák leszünk mindannyian, egy olyan ember, élet és Isten ellenes sátáni elitnek, akiket nem választott meg soha senki!!! Itt az egyetlen létező jó megoldás a jelenlegi helyzetre, minden más az emberek becsapását és rabszolgasorba taszítását szolgálja. Részletek






Civilek az összefogásért!