Header Ads Widget

Orosz felajánlás a kárpátaljai magyarok mentésére - Hol van Magyarország „Alaptörvényben” deklarált FELELŐSSÉGE a Trianonban elszakított magyar testvéreinkért?!



Moszkva, 2023. január 24. Igor Korotcsenko orosz katonai szakértő a Rosszija 1 tv csatorna 60 perc című műsora  egyenes adásában kedden azt javasolta az ukrán hadseregbe kényszersorozott kárpátaljai magyar nemzetiségű katonáknak, hogy amint kikerülnek a frontra, azonnal adják meg magukat az orosz hadseregnek. Az összegyűjtött magyar hadifoglyokat később légi úton Budapestre szállítják és átadják őket Orbán Viktornak – mondta a Magyar Békekör tudósítójának jelentése szerint.+++

Kiadta: Magyar Békekör



A magyar kormány tagjai és maga Orbán Viktor is többször elmondták, hogy nekik fontos "Ukrajna területi integritása", ez pedig azt jelenti, hogy a kormány nem szeretné visszaszerezni Magyarország egykori területét, Kárpátalját. Rendben, értjük, hogy jelen állás szerint ez csak súlyos áldozatokkal lenne lehetséges, a kormány ezen döntését elfogadjuk.

Él azonban ott a különböző becslések szerint 120-150 ezer magyar honfitársunk, akiket jelenleg kényszersorozással visznek a frontra MEGHALNI, a magyarlakta településeken pedig mindent eltüntetnek, ami magyar, az embereket listázzák, megalázzák, verik, kifosztják, megfoszják jogaiktól, szabad nyelvhasználatuktól, stb. Akik ott élnek, tudják, hogy a jelenség nem új, az ukrán kormányok évtizedek óta vegzálják a magyar embereket, és nekik nincs hová menekülniük.

Miközben megalázzák a magyar embereket Ukrajnában a saját földjükön, közben meg ellátjuk, az ukrán menekülteket Magyagyarországon. Az ukrán náci rezsim célja, belerángatni egész Európa lakosságát egy olyan háborúba, amihez semmi közünk. Ez a háború mindössze néhány hazaáruló, globalista élősködő politikus miatt történik, akik nem a saját országukat és az európai embereket szolgálják, hanem az USA pusztító, embertelen, sátáni terveit.

Az ukrán rezsimnek szánt milliárdokat fordítsuk kárpátaljai magyarok áttelepítésére!

A kormány jelenleg csak össze-vissza beszél, Nemzeti konzultációt indít a szankciók ellen, majd megszavaz minden szankciót, azt mondja, hogy nem szállítunk fegyvereket, majd hozzájárul egy pénzügyi csomaghoz, amelyet az ukrán rezsim fegyverekre fog költeni, szóban aggódnak a kárpátaljai magyarokért, de amikor listázzák és halálosan fenyegetik őket, akkor csendben vannak. Itt az ideje, hogy végre elkezdjünk CSELEKEDNI! 77 milliárdot akarunk adni az ukrán rezsimnek. Ezt elfelejtették megkérdezni az emberektől, hogy vajon ők akarják-e? Akarnak-e egy olyan náci rezsimet pénzelni és eltartani, akik embereket gyilkolásztak, már jóval azelőtt, mielőtt az oroszoknak elegük lett ebből.

+18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek

Hála a mindent és mindenkit elsöprő globális hazug médiáknak, az emberiség többsége semmit nem tud az orosz-ukrán konfliktus valós hátteréről. Részletek


Hol van/volt Ukrajna?


https://vk.com/video644727407_456239978