Header Ads Widget

Az első hivatalos bocsánatkérés a COVID-19 oltási megbízásért. Anne hangja megszakad, ahogy ráébred a bocsánatkérésének fontosságára.



Lehet, hogy most kaptuk meg az első őszinte és teljes bocsánatkérést a COVID-19 oltási megbízás miatt egy kormánytisztviselőtől, aki részt vett az oltási felhatalmazással kapcsolatos döntésekben.

Ebben a megható videóban Anne Tessier, a kanadai Ontario állambeli West Nipissing tanácsnője hivatalosan bocsánatot kér.  Elismeri, hogy a megbízások rosszak voltak.  Elismeri, hogy tévedtek, amikor elfogadták őket, és a városi tanács tisztában volt ezzel.

 Anne hangja megszakad, ahogy ráébred a bocsánatkérésének fontosságára.

 "Szeretném elismerni, hogy ez a politika sok fölösleges szenvedést és ellenségeskedést okozott munkaerőnknek és közösségünknek. Úgy gondolom, hogy ezt a politikát tévedésből fogadták el 12 hónappal ezelőtt. A nagyközönség már tudja, hogy a COVID-oltás nem állította meg a fertőzés terjedését. A vírus 12 hónappal ezelőtt, az irányelv elfogadása előtt a városi tanács jól tudta, hogy a vírus terjedése nincs összefüggésben az oltottság állapotával. Egy választópolgár az ontariói közegészségügyi adatokat mutatta be a tanácsnak, amelyek azt mutatják, hogy 2022 januárjában az oltott egyének körében több egy főre eső esetet jelentettek, mint a be nem oltottak között.  Sajnos az önkormányzati képviselő-testület szavazási eredménye ennek a büntetőintézkedésnek a végrehajtásához vezetett.  Szeretnék szívből jövő elnézést kérni azoktól, akiket ez a politika negatívan érintett, és remélem, hogy közösségként és közösségként előre tudunk lépni.  Köszönöm." Forrás