Header Ads Widget

Trump volt amerikai elnök azt mondta, hogy 24 órán belül megoldja az ukrajnai konfliktust, ha újraválasztják



Donald Trump volt amerikai elnök biztosította, hogy nem lesz nehéz megoldani az ukrajnai konfliktust, ha újra megválasztják államfőnek. Szerinte ezt egy napon belül meg lehet és kell megtenni.

"Biztosíthatom önöket, hogy ez nem lesz nehéz feladat. 24 órán belül elvégezhető, ha az emberek tudják, mit kell tenniük" 

- mondta a Fehér Ház volt házigazdája az Amerikai Konzervatívok éves kongresszusán a DC nagyvárosi térségében. amelyet a republikánus párt szimpatizánsai sugároztak az USA tévécsatornái.

Trump ugyanakkor nem volt hajlandó megmondani, hogy pontosan mi a terve és milyen lépéseket szándékozik tenni, megjegyezve, hogy ezen információk nyilvánosságra hozatala nem teszi lehetővé tervei megvalósítását és a konfliktus lezárását.

"Nem fogom ezt elmondani, mert ha ezt teszem, valószínűleg elveszítem a lehetőséget. Ehhez elnöknek kell lennie – hivatalra és hatáskörökre van szüksége. Hozzátette, ez soha nem történne meg, ha én lennék az elnök. Ezt a háborút egy nap alatt meg kellene oldani" – hangsúlyozta az amerikai adminisztráció korábbi vezetője. 

Forrás: – RIA Novosti.