Header Ads Widget

EXKLUZÍV: A dalai láma 1 millió dollárt kapott azért, hogy támogassa a női márkaépítés "szexkultuszát".



A dalai láma 1 millió dollárt kapott azért, hogy támogassa a női márkaépítés "szexkultuszát", miután titkos alkut kötött a buddhisták cölibátus amerikai küldötte és Seagram milliárdos "szeretője" között.
A buddhista vezető, a Dalai Láma kapcsolatban állt a NXIVM-mel, az ellentmondásos önsegítő szervezettel, amelyet a korábbi tagok "szexkultusznak" neveztek.
2009-ben felszólalt egy rendezvényen a New York-i Albanyban, és egy tibeti sálat tett alapítója, Keith Raniere nyakába, amit az NXIVM "győzelmének" neveztek.
DailyMail.com nyilvánosságra hozhatja, hogy a dalai láma 1 millió dollárt kapott, hogy költse el az általa támogatott ügyekre, cserébe azért, hogy részt vegyen a rendezvényen.
Az üzletet, hogy menjen, Sara Bronfman, a Seagram vagyon milliárdos örökösnője és Láma Tenzin Dhonden, a Dalal Láma amerikai vagyonkezelőjének vezetője kötötte.
Bronfman és Láma Tenzin azonban azt állítják, hogy szeretők voltak, annak ellenére, hogy a buddhista pap tisztasági fogadalmat tett.
Az NVIVM üdvözölte a dalai láma látogatását, de most azt állítják, hogy az alapító Raniere szexkultuszként működteti a nők "háremével".
A nőket megbélyegzik, "Vanguard"-nak hívják, és úgy vélik, hogy az 57 éves Raniere-rel való alvás meggyógyítja őket, az NXIVM-ről szóló állítások szerint.
Raniere tagadja, hogy szexkultusz lenne, de sem az NXIVM, sem a Dalai Láma hivatala nem foglalkozott a legújabb vádakkal.

A dalai láma 1 millió dollárt kapott azért, hogy Amerikába utazzon, hogy támogassa az ellentmondásos "szexkultuszt", amely agymosást végez és nőket bélyegez, DailyMail.com felfedheti.

A vallási vezetőt azért fizették, hogy beszédet mondjon egy rendezvényen, amelyet a NXIVM szervezett - egy önsegítő szervezet, amelyet korábbi tagjai "szexkultusznak" neveztek.

A megállapodás értelmében a Dalai Láma beszélt a NXIVM 3 követőjével, és egy khatát - egy hagyományos ünnepélyes tibeti sálat - helyezett a csoport alapítójának, Keith Raniere-nek a nyakába.

Raniere támogatói "győzelemként" írták le a buddhista vezető látogatását.

A korábbi számítógépes programozó Raniere 1998-ban alapította az NXIVM-et, mint "személyes és szakmai fejlesztési programot", amelyet Executive Success Program néven értékesített, üzleti partnerével, Nancy Salazman volt ápolónővel együtt. Kiejtése: "nexium".


Diadal: Ez az a pillanat, amikor a dalai láma találkozott Keith Raniere-rel, az NXIVM önsegítő szervezet vezetőjével, amelyet azzal vádolnak, hogy szexkultusz, amely nőket bélyegez. Ez volt a csúcspontja annak az 1 millió dolláros ajándéknak, amelyet a buddhista vezetőnek adtak jó ügyeiért, és amelyet a NXIVM győzelemként üdvözölt.



Presztízs: A Dalai Láma azután jelent meg a színpadon az NXIVM által szervezett eseményen, hogy Sara Bronfman, a Seagram vagyon (bekarikázott) milliárdos örökösnője meglátogatta a buddhista vezetőt egy küldöttség részeként, amely 1 millió dollárt ajánlott fel neki, hogy részt vegyen a New York-i Albanyban tartott összejövetelen.


Az első sorban: Miközben a dalai láma beszélt, az NXIVM ellentmondásos vezetője ült a legközelebb a színpadhoz. Most azzal vádolják, hogy szexkultuszt működtet, amely megbélyegzi a nőket, és személyes szexuális tulajdonaként kezeli őket.


Kapcsolat: Sara Bronfman a bírósági iratokban azt állítja, hogy szeretője volt Láma Tenzin Dhondennek, a dalai láma amerikai követének. Novemberben korrupciós vádak miatt eltávolították posztjáról.


Márkajelzés: Ezek azok a jelek, amelyeket a "kultuszban" lévő nőkre bélyegeztek, Frank Parlato informátor szerint. Azt mondja, hogy a táblákat úgy tervezték, hogy a KR betűk Keith Raniere-t jelöljék, vagy az AM-et Allison Mack-nek, a Smallville színésznőjének, aki szintén részt vesz benne. Forrás