Header Ads Widget

A fejünk fölött döntenek az életünkről, és készülnek a háborúra! A NATO Ukrajna teljes felfegyverzésének a programját fogja elfogadni a vilniusi csúcson júliusban.



Olyan, több éves katonai segítségnyújtási programot jelentetnek be, és akarnak elfogadni, ami magában foglalja Ukrajna ellátását a legmodernebb fegyverekkel. Ezáltal Ukrajna nagy hatótávolságú cirkálórakétákat, és harci repülőgépeket, támadó halálos fegyvereket is kaphat anélkül, hogy a szövetség tagja lenne. – jelentette be Stoltenberg  NATO-főtitkár és Antonio Costa portugál miniszterelnök közös sajtótájékoztatójukon május 18-án, csütörtökön.

A Portugália és a NATO közötti partnerség, valamint az aktuális globális és regionális biztonsági és védelmi kérdések is várhatóan napirendre kerülnek a csúcsértekezleten.

A NATO bejelentette, hogy felkészült a katonai konfliktusra Oroszországgal, aminek érdekében védelmi tervet készítettek, amit szintén a csúcsértekezleten fognak bemutatni, és jóváhagyni. A NATO Katonai Bizottságának vezetője, Rob Bauer szerint konfliktus bármikor kialakulhat, és erre fel kell készülni. Egy brüsszeli értekezleten azt mondta, hogy az Észak-atlanti Szövetség új regionális védelmi tervei az Oroszországgal és a terrorista csoportokkal szembeni védelmünk érdekében még nagyobb NATO erők bevetését írják elő a szövetség egész területén.

A NATO a hidegháború vége óta a szövetség stratégiájának legnagyobb reformját fejezi be, amely az erők és a válaszadási módszerek átszervezését foglalja magában – írja a Pais című spanyol lap forrásokra hivatkozva.

A NATO felgyorsította a terrorizmus és az Oroszország által jelentett állítólagos fenyegetés elleni stratégia kidolgozására irányuló munkát. Az elmúlt 30 év első olyan, egységes stratégiája a 4 ezer oldalas dokumentum amiben a nagy beavatkozásokról a kis zászlóaljak bevetésére, valamint a kiküldésre helyezik a hangsúlyt a területi szakértőkre támaszkodva. A szövetség vezetőinek több ezer oldalnyi titkos háborús tervet kell jóváhagyniuk, amelyek a hidegháború óta először részletezik, hogyan reagál a szövetség az Oroszországgal fennálló konfliktusra – olvasható a szervezet honlapján.

Ukrajna az előkészületek részeként nemrég csatlakozhatott a NATO Kooperatív Kibervédelmi Kiválósági Központjához. A NATO 2025- ig új szövetségi stratégiai együttműködéseket hoz létre a „Diana” testület segítségével, ami a legújabb technológiák felhasználását dolgozza ki. A szervezet 2025 ben kezdené meg működését, célja a szövetségesek és a magánszektor összefogása a technológiai fejlesztés érdekében, ami tesztközpontok és a gyorsított információ átadási hálózatok összekötését és fejlesztését is magába foglalja a szövetség országaiban. Ennek része az internet fejlesztése a Starlink műholdak, a Microsoft és a Google segítsége is.

Felkészülés a háborúra

Az új stratégia kidolgozása alapvető változást jelent – ​​a NATO évtizedek óta nem látta szükségét nagyszabású védelmi tervek kidolgozására, mivel kisebb háborúkat vívott Afganisztánban és Irakban, és úgy érezte, hogy bizonyos posztszovjet Oroszország már nem jelent egzisztenciális fenyegetést. Ám mivel Európa legvéresebb háborúja 1945 óta dúl a határain túl Ukrajnában, a szövetség most arra figyelmeztet, hogy minden tervnek a helyén kell lennie, jóval azelőtt, hogy konfliktus kirobbanhat egy olyan hasonló ellenféllel, mint Moszkva.

Az alapvető különbség a válságkezelés és a kollektív védelem között a következő: nem mi, hanem az ellenfelünk határozzuk meg az idővonalat - mondta Rob Bauer admirális, a NATO egyik vezető katonai tisztviselője. Fel kell készülnünk arra, hogy a konfliktus bármikor kialakulhat. Regionális terveinek felvázolásával a NATO útmutatást ad a nemzeteknek haderejük és logisztikájuk fejlesztéséhez. A szövetségesek pontosan tudni fogják, milyen erőkre és képességekre van szükség, beleértve azt is, hogy hol, mit és hogyan kell bevetni - mondta Jens Stoltenberg NATO-főkapitány azokról a szigorúan titkos dokumentumokról, amelyek a hidegháborúhoz hasonlóan bizonyos csapatokat rendelnek majd bizonyos régiók védelmére.  A NATO 2022-ben megállapodott arról, hogy 300 000 katonát helyez fokozott készültségbe , a korábbi 40 000-hez képest. A regionális tervek megvalósításának finanszírozásának szükségessége az egyik oka annak, hogy Stoltenberg felszólította a vezetőket a szövetség katonai kiadási céljának emelésére, amely egy másik téma, amelyről Vilniusban is szó lesz.

Stoltenberg megbízatását nem hosszabbítják le, a lemondása a csúcson, vagy utánra várható, mert nem akarja, hogy a NATO gyorsított eljárással vegye fel Ukrajnát is a tagjai közé. Lehetséges utódai között van Ursula von der Leyen és Boris Johnson is.

A NATO illetékesei úgy becsülik, hogy néhány évbe telhet a tervek teljes megvalósítása, bár hangsúlyozzák, hogy a szövetség szükség esetén azonnal harcba szállhat. – írja a tervekről a Reuters.

Alekszandr Lukasenko fehérorosz elnök úgy véli, hogy a NATO lépései valós veszélyt jelentenek egy globális konfliktus kialakulására. 

Finnország közelmúltbeli szövetségbe lépése és Svédország közelgő csatlakozása után ismét tanúi lehettünk az észak-atlanti blokk terjeszkedésének, A kollektív Nyugat fokozza a feszültséget Európában, és nyíltan kijelenti, hogy készül a háborúra – mondta Lukasenka a CSTO Parlamenti Közgyűlésének tanácsa ülésén.

Nagy-Britannia és Németország továbbra is nyomást gyakorol az Egyesült Államokra az ukrán fegyveres erők F-16-os vadászgépekkel való ellátása ügyében. Ezek átadásához a NATO engedélye kell, az USA azonban a republikánusok és a demokraták kormányzása alatt is elutasította az ilyen kéréseket, attól tartva, hogy a fejlett technológiáik barátságtalan államok, de leginkább az oroszok kezébe kerülhetnek. 

A 100 éves Kissinger véleménye szerint Ukrajnát fel kell venni a NATO-ba:

„Az európai biztonság érdekében jobb, ha Ukrajna a NATO-ban van, ahol nem dönthet nemzeti szinten a területi igényekről” – mondta Kissinger egy brit közgazdasági lapnak adott interjújában. Megjegyezte, hogy Ukrajna lesz a legjobb katonai potenciállal és a legkevésbé stratégiai és legtapasztaltabb vezetőséggel rendelkező ország Európában. Kiemelte ugyanakkor, hogy az európaiak azért nem akarják az országot a szövetségben látni, mert így harcra kényszerítik Kijevet a különleges műveleti övezetben, fegyvert szállítva nekik. A politikus az EU tagországokra fogta, ami valójában az USA érdeke, mert a háború kellett az oroszokat gyengítő szankciók életbe léptetéséhez. Rá kell fogni másokra a lehetséges kudarcot, ez a lényege a nyilatkozatnak! Ukrajna felvétele a NATO- ba azonnal a közvetlen háborút jelentetné Oroszországgal, amit az USA el akar kerülni, attól tartva, hogy ebben az esetben nem számíthat tovább az európai NATO tagországok katonai segítségére.

Az öreg illuminati terve ravasz: ne felejtsük, hogy az USA-t irányító háttérerők érdekeit védi és védte egész életében! Ukrajna NATO felvétele valóban megakadályozhatná, hogy kirobbanjon az Orosz-USA háború a Krím és a visszacsatlakozott területek miatt, de a NATO és az orosz határ közös lenne, ami eredetileg is az USA célja volt, az ország teljes elgyengítésével együtt! A terv mögött az áll, hogy Ukrajnát leállítják, ha Putyin engedi a felvételét, az oroszok megkapják a Krím félszigetet, de a többi területről mondjanak le, ott csak autonómia lehet elfogadott. Így mind a két fél látszólag elérte amit akart. De a feszültség fennmaradna, a vasfüggöny lehullana. Ha már kifárasztották az oroszokat, Putyin belemehet az alkuba, cserébe egyes szankciókat is feloldanának. Ezzel a tervvel az USA járna jobban, Putyin népszerűsége sem csökkenne, de az Orosz föderáció elgyengítése folytatódhatna, hiszen a dollárelszámolás felmondása miatt továbbra is veszélyt jelent az USA politikai és gazdasági befolyására a putyini „Új Világrend”. A NATO az orosz határról már hamarabb elérné egy atomrakétával Moszkvát, mint az oroszok Washingtont. Ez a Kissinger terv lényege!

Ferenc pápa Zelenszkij elutasítása ellenére egy béketervet készül összeállítani. Az ukrán elnök korábban kiutasította az ortodox keresztény papokat Ukrajna területéről és bezáratta a parókiákat. A pápa békeközvetítői részvételét mereven elutasította, ennek tükrében most mégis beleegyezett a közvetítésbe?

Az Il Sismografo olasz lap értesülése szerint Zelenszkij és Putyin külön megállapodott abban, hogy tárgyalnak a pápa megbízottjaival a konfliktus megoldására irányuló béketervről: Volodimir Zelenszkij és Vlagyimir Putyin elnökök külön megállapodtak abban, hogy Ferenc pápa különmegbízottjaival tárgyalnak a fegyverszünet megvitatása és elérése érdekében.

Korábban a pápa hangsúlyozta, hogy a Vatikán lépéseket tesz Oroszország és Ukrajna megbékélése felé. Beszélt arról, hogy a konfliktusban lévő államok vezetői találkozót szervezhetnek. – írja a lap.

Az uránhéjas lőszerek bevetése és Ukrajna teljes felfegyverzése, a sorozatos provokációk, terrorcselekmények a közvetlen konfliktus felé vezetnek. Soha ilyen egységes szembenállás nem volt, és soha ekkora haderő nem állt szemben Oroszországgal, mint most.

Békekötés csak a harcok abbahagyása vagy egy fegyverletétel elérése után lehetséges. A harcok hamar befejeződnének, ha az EU tagállamok nem adnának több fegyvert és pénzt Ukrajnának, csak kizárólag humanitárius segélyt, ahogyan azt a nemzetközi jog engedi. De mivel az EU vezetése a tagállamok bábkormányai által megválasztott vezetés, ami teljes mértékben amerikai befolyás alá került, így ez nem fog megtörténni.

A háborúból való kimaradásunk egyetlen esélyét az alakuló osztrák-magyar semlegességi együttműködés jelentheti. A NATO tagságunk felfüggeszthető a konfliktus végéig, ebben az esetben nem vagyunk kötelesek részt venni semmilyen formában a harcokban, sem Ukrajna anyagi támogatására nem lennénk kötelezhetőek.


NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓK, AMIT MINDENKINEK TUDNI KELL ÉS TOVÁBB ADNI!!


Amiről senki nem beszél, és ami minden problémánk gyökere!! Bolygónkat, az alvilági lények által vezérelt, sátáni háttérhatalom irányítja, akik a hazugságra, a pusztításra és a gyilkolásra lettek teremtve, akik nem szeretet alapon működnek, akik ember és a Teremtőink közé álltak, hogy az általuk létrehozott  törvényekkel és hazug vallási dogmákkal, a globális médiájukkal, a fedezetlen pénzükkel, az áldemokráciájukkal, napi szinten felhasználhassák az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ezáltal biztosítsák saját hatalmukat!! Ez egy teljesen alvilági irányítás, akik az emberiség és a bolygónk pusztulásában érdekeltek!! 

Ezt a sátáni elitet szolgálják ki azok a politikusok, és a vallási vezetők, akik eladták a lelküket, akik soha nem az embereket szolgálták és szolgálják. Ennek a sátáni háttérhatalomnak a kezében van a politikai, gazdasági, vallási, és oktatási rendszerek irányítása és minden kulcspozícióban ott vannak az embereik.

Ez a sátáni háttérhatalom, hozta össze az orosz-ukrán konfliktust, mint ahogyan az 1,2 világháborút is. Eddig annyi kárt tettek az emberiségnek, amit már nem tudnak lefedni semmivel a hatalmuk megtartása érdekében, csak harmadik világháború kirobbantásával!!



Tehát támogatunk egy olyan náci, korrupt rezsimet, pénzzel és fegyverrel a saját vesztünkre, akik semmibe veszik az emberi jogokat, akik nem NATO és nem EU tagok, akik fenyegetik a világbékét, amely a rezsim a saját népét is feláldozta, azért mert semmi köze az ukrán néphez, és akiket teljes mértékben ez a sátáni háttérhatalom irányt. Ugyanez lesz velünk is, ezt már Soros György is világosan elmondta, aki ágyútölteléknek javasolta a kelet-európaiakat. Vagyis ezt a sátáni bandát mi fizetjük, önként és dalolva, hogy elvágják a torkunkat!!

A háttérhatami elitnek nincs szüksége 8 milliárd emberre!! Az emberek  hamarosan fölöslegessé válnak a legkülönbözőbb munkaterületeken, akiket a jövőben a robotok fognak felváltani. A robotok nem kérnek fizetést, nincs szükségük élelmiszerre, nem lehet feljelenteni őket vagy pereskedni ellenük, nem érdekli őket, hogy ki milyen rasszhoz tartozik, és bármilyen feladat végrehajtására képesek lesznek, bárhol, bármikor, bárki ellen.

Tehát ha valaki továbbra is úgy gondolja, hogy a nyugat által támogatott hatalmak ők szolgálják, és elhiszi, hogy egy atomhatalmat lelehet győzni, csak azért, hogy továbbra is megmaradjon a sátán birodalma ezen a bolygón, egy totálisan manipulálható és a végtelenségig kihasználható, lebutított társadalommal, és ezt a Teremtőink hagyni fogják, akkor azok óriási tévedésben és tudatlanságban tengetik az életüket, mert ez esetben Teremtőinknek nem marad más választása, mint bolygóstól, fedezetlen pénzestől, atombombástól és az alvilági lényekkel együtt eltörölni ezt a bolygót a naprendszerből, amire már volt példa és amire a biblia is figyelmeztet.


Ez vár ránk ha nem ébredünk!!! 

A saját túlélésed érdekében szánjál rá néhány percet ennek a videónak a meghallgatására!

https://vk.com/video644727407_456240572


CARLO MARIA VIGANO ÉRSEK FIGYELMEZTETÉSE!


https://vk.com/video644727407_456239107


BIBLIAI PRÓFÉCIÁK ÉS AZ UTOLSÓ NAPOK ESEMÉNYEI!

https://vk.com/video644727407_456240417


A vallás és a nagyhatalmak összefonódása, óriási pusztítást végzett az emberiség ellen! Részletek.


https://www.tiktok.com/@napitema


Civilek az összefogásért.