Header Ads Widget

A Hang és a Momentum közös tüntetése a Kossuth téren. Ez a tüntetés sem szólt másról mint az emberek brutális átveréséről!


Délután 16:30-kor kezdődött az Egységes Diákfront Budapest, A Hang és a Momentum közös tüntetése a Kossuth téren. A Gyerekeket bántasz! - 7IGEN-nel a gyermekbántalmazó rendszer ellen nevet viselő rendezvény részvevői a Kossuth téren található Tisza István emlékműtől átvonulnak az Oktogonra, ahol többen beszédet is mondanak. 

A tüntetők között többek között ott lesz a trágár beszédéről elhíresült Pankotai Lili, több momentumos politikus, valamint Hadházy Ákos és Szabó Tímea is. A rendezvényen lehet, hogy Guy Verhofstadt is részt vesz, aki a Momentum születésnapi konferenciája miatt Magyarországon tartózkodik. 



Vajon kit akarnak még átverni? A balliberális szervezők, pont azt a globális pénzhatalmi elitet szolgálják ki, akik az emberiség megnyomorításán fáradoznak, akiknek köszönhető az éppen most zajló energia és gazdasági válság és a háború!! EZEKKEL TÜNTIKÉZEL ÉS KÖZBEN MEG KÖVETELŐZÖL??

Ezek a nagyszerű honfitársaink, mindenütt ott vannak, ahol nem kellene, mindenkit támogatnak, amit nem kellene, és mindenkinek szurkolnak, ami kárt okoz az országnak és a nemzetnek.

Hogy mekkora álszent, hazug társaságról van szó, azt az is jól mutatja, hogy például, még mielőtt migráns simogatók lettek volna, azelőtt azokat a nagyhatalmakat támogatták és támogatják ma is, akik bombázták őket, Szíriában, Irakban, Palesztinában, Líbiában, stb...,stb.... Amikor puccsot hajtottak végre Ukrajnában, akkor szintén a globalista puccsistákat támogatták, akiknek köszönhető az orosz-ukrán konfliktus. EZ MIND UGYANAZ A TÁRSASÁG!!

A globális pénzhatalmi elit célja pedig világos mint a nap, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. TETSZIK A PROGRAM? Tudod miről szól az egypólusú világrendszer és a mesterséges intelligencia? Arról, hogy nem lesznek választások, és arról, hogy fölösleges lettél, aki kárt tesz a bolygónak! A globális pénzhatalmi elitnek meg nincs szüksége 8 milliárd emberre. 

A világuralomra törekvő globális pénzhatalmi elit, most éppen a 3-ik világháborút készíti elő, a hazaáruló, globalista politikusokkal karöltve. EZEK MELLETT TÜNTIKÉZEL?

Szabad oktatás? Tüntettek ezek valaha is a hazug magyar történelem oktatás ellen, vagy éppen a TRIANON gyalázatos népírtások ellen?? SOHA!!

Emlékeztető!! Ferge Zsuzsa, a szocialista és liberális oldal házi szociológusának véleménye a Gyurcsány-kormány 2008-as válságkezeléséről: 

2008-ban Magyarország volt az egyetlen válság érintette állam, amely semmit, egyáltalán semmit, egy gyufaszálat sem tett keresztbe azért, hogy a válság nyilvánvaló veszteseivel valami történjen.

És ha őszinték akarunk lenni, akkor ugyanezek a TANÁROK, azaz sokan közülük, még néhány hónappal korábban, diszkriminálták az oltatlan gyerekeket, fenyegették, megfélemlítették, stb.,stb.. Senki nem vitatja a tanárok béremelésének szükségességét, de itt egészen másról szól a történet.

Hogy világos legyen! Ennek a tüntetésnek a szervezői, nem akarják sem a történelmi alkotmányunk helyreállítását, sem semmi nem érdekli őket, ami a népünkhöz köthető, ami valós megoldást jelentene minden problémánkra. Amit akarnak, az a káoszteremtés és felforgatás, hogy a hatalom közelébe kerülhessenek, hogy totálisan kiszolgálni hazánkat idegen érdekeknek!!

Ne essünk át a ló másik oldalára, azért mert a balliberális médiák éppen azt hazudják, amit hallani szeretnénk, mert ez könnyen az Ukrajnában lezajlott puccskormány felállításához vezethet!! Ezt már az elődjeik megtették, amikor a Szovjetuniót hozták a nyakunkra!! Most éppen az EU-t hangolják ellenünk!!

Ez az egész tüntikézés és cirkusz, amit a külföldről finanszírozott, globalista hazaáruló felforgatók rendeznek, ezek a tüntetések soha nem a valós problémák felszámolásáról szól, és soha nem a nemzet érdekében, hanem az emberek brutális átveréséről!!


https://vk.com/video644727407_456240582










Pankotai és az ellenzék által felhergelt szélsőbalos diákok a Lendvay utcába mentek a Fidesz székhához.
















 KAPCSOLÓDÓ CIKK 





Jól látható, hogy Magyarországon mai is a legnagyobb problémát az okozza, hogy egy álszent, hazug, idegen érdekeket szolgáló globalista politikai elit hülyíti az embereket, a médiájukkal együtt, akiknek ez az ország nem több mint egy lakópark, akiknek elődjei, diktatúrával, a Szovjetunió segítségével, egy teljesen illegitim rendszert hoztak létre Magyarországon, hogy hatalmat szerezhessenek és már több mint 100 éve élősködnek a nemzeten, elszámoltatás nélkül. Eddig 5 alkalommal rohasztották le az országot, és ott tesznek kárt ma is, ahol csak tudnak. Lassan összeugrasztottak mindenkit, mindenkivel. EBBŐL ÉLNEK!! Ha nem ébredünk és tovább hülyülünk, akkor hamarosan áldozatok és rabszolgák leszünk mindannyian egy olyan sátáni elitnek, akiket nem választott meg soha senki!!! Részletek




Civilek az összefogásért