Header Ads Widget

Így zajlott a rendszerváltoztatás Magyarországon - A privatizáció segítette a kommunista politikai elitet a hatalma átmenekítéséhez - Ezért nem volt elszámoltatás.



A privatizáció segítette hozzá a kommunista politikai elitet ahhoz, hogy biztos alapot teremtsen saját hatalma átmenekítéséhez. Ehhez a baloldali sajtó asszisztált, de Göncz Árpádnak, a nemzet nagypapájának, egykori köztársasági elnöknek is volt szerepe benne. Ezért nem volt elszámoltatás, és ezért van az, hogy ma a hitelt-hitelből finanszírozzuk.

A problémák ott kezdődtek, amikor a XIX század végén a betelepült jóakaróinknak egy bizonyos csoportja, hálából nem felzárkóztak mint minden más békét szerető ember, hanem abban voltak érdekeltek, kihasználva az akkor működő valódi demokráciát, hogy belülről szétverjék Magyarország alkotmányos rendjét. A Szovjetunió segítségével, diktatúrával, egy illegitim rendszert hoztak létre, hogy a hatalom közelébe kerülhessenek.

Ezzel az illegitim rendszerrel, elfoglaltak minden kulcspozíciót az országban az élet minden területén, vallási, oktatási, gazdasági, jogi és politikai téren egyaránt, hogy hülyíthessék, megalázhassák és a végtelenségig kihasználhassák a magyar embereket, közben meghamisították történelmünket, amivel óriási kárt okoztak nem csak a magyarságnak, hanem az egész emberiségnek.

Az elvtársak 1989-ben azért hoztak létre egy ideiglenes alkotmány tákolmányt  Magyarországon, mert pontosan tudták, hogy alkotmányunk hatálytalaníthatatlan, mivel a legfelsőbb hatalom nem emberhez van kötve, aki zsarolható és megvehető, hanem a Szent Koronához!! Ezért vagyunk a Szent Korona országa a világ végezetéig!! Ez azt jelenti, hogy minden ami a magyar nép ellen történt és történik ma is, és ami eltér a Szent Korona alkotmánytól, azt mind egy illegitim hatalom hozta létre Magyarországon, amiért felelni kell!!

Mára eljutottunk oda, hogy szétlopták, szétprivatizálták és totálisan eladósították az országot, és mindezt elszámoltatás nélkül!! A magyar emberekkel fizettetik meg mindazokat az energia forrásokat is, amelyek nem az élősködők tulajdona, hanem szintén a Szent Korona elidegeníthetetlen tulajdona, víz, gáz, és egyéb energia források!!