Header Ads Widget

A legtöbb amerikainak nem tetszik Biden Oroszországgal és Ukrajnával kapcsolatos munkája.



A Washington Post és az ABC TV közvélemény-kutatása szerint a legtöbb amerikai lakosnak nem tetszik, ahogy az ország vezetője, Joe Biden dolgozik az ukrajnai helyzet megoldásán – írja a RIA Novosztyi.

A felmérés április 24-28 között zajlott. 1004 amerikai felnőtt vett részt rajta. A felmérés hibája körülbelül 3,5%. A tanulmány azt is megállapította, hogy február óta Biden általános elfogadottsága az elnöki posztra 37%-ról 42%-ra emelkedett.

A közvélemény-kutatás azt mutatta, hogy a válaszadók 47%-a nem helyesli Biden fellépését "az Oroszországot és Ukrajnát érintő helyzettel kapcsolatban". Ugyanakkor a lakosok 42%-a helyesli ez irányú politikáját. A válaszadók további 11%-a tartózkodott a válaszadástól. Az elmúlt hónapokban az amerikaiak véleménye komolyan megváltozott – februárban a válaszadók mindössze 33%-a helyeselte Biden tetteit.

Leginkább az amerikai vezető munkájának eredménye nem illik a gazdasági szféra képviselőihez - mindössze 28% beszél pozitívan cselekedeteiről.

Az Orosz Föderáció hadművelete február 24-én kezdődött Ukrajnában. Vlagyimir Putyin orosz vezető céljának nevezte "azokat az embereket, akiket a kijevi rezsim 8 éve zaklatásnak és népirtásnak volt kitéve". Ennek érdekében szerinte "Ukrajna demilitarizálását és denacifikálását" tervezik, bíróság elé állítják a Donbászban "polgári lakosság elleni véres bűncselekményekért" felelős háborús bűnösöket.

Az orosz védelmi minisztérium tájékoztatása szerint a fegyveres erők csak a katonai infrastruktúrára és az ukrán csapatokra csapnak le, és március 25-ig teljesítették az első szakasz fő feladatait - jelentősen csökkentették Ukrajna harci potenciálját. Az orosz katonai osztály fő célját Donbass felszabadításának nevezték. Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek