Header Ads Widget

Ukrán anarchisták tüntettek Budapesten, ukrán nacionalista lózungokat skandáltak.



Így indult a dolog Ukrajnában is 2014-ben, majd ezután következett a véres, alkotmányellenes puccs, utána meg a mai napig tartó polgárháború. Nem Magyarországon volt betiltva az ellenzéki média és az ellenzéki pártok, hanem Ukrajnában! Akik tüntettek Budapesten, azok véleményünk szerint fizetett provokátorok, akik feladata destabilizálni Magyarországot, az ukrán állapotokat kiterjeszteni Magyarország területére is. 



És van még valami! Amit az ukrán zászlót lengető "magyar" társaságokról tudni érdemes az az, hogy amikor puccsot hajtottak végre Ukrajnában, akkor a háttérhatalmi puccsistákat támogatták, és még mielőtt migráns simogatok lettek volna, azelőtt meg azokat a hatalmakat támogatták, akik bombázták őket Irakban, Szíriában és más országokban. 2006-ban meg a szemkilövetőket támogatták. EZ MIND UGYANAZ A BANDA!

Magyarországon a legnagyobb problémát az  okozza, hogy egy álszent, hazug, idegen érdekeket szolgáló élősködő társaság van, a médiájukkal együtt, akiknek ez az ország nem több mint egy lakópark, akik a nemzetgyűlölettől és még kitudja mitől vezérelve belülről rohasszák az országot, már több mint 100 éve, eddig 5 alkalommal rohasztották le az országot, és ott tesznek kárt, ahol csak tudnak. ITT MEGTÖRTÉNT TÉNYEK VANNAK! Mindenütt ott vannak, ahol nem kellene, mindenkit támogatnak, amit nem kellene, és mindenkinek szurkolnak, rajongva, kárörvendő módon, ami kárt okoz az országnak, és a nemzetnek.


Közben meg buli van! Ez nagyon hasonlít az LMBTQ propagandákra. Küldjünk nekik még több fegyvert vagy alkoholt?

https://vk.com/video644727407_456239584


https://vk.com/video644727407_456239587


Az Azov harcosai a helyi árvaház diákjait használták fel a házak felgyújtására.

https://vk.com/video644727407_456239551


Ukrán gyerekek kiképzése a háborúra, az öldöklésre.

https://vk.com/video644727407_456239535



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek