Header Ads Widget

A "globális felmelegedés" kannibalizmust fog okozni! Egy tudatosan megtervezett gazdasági és biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen!


A CNN alapítója, Ted Turner 2008. január 4-én a Charlie Rose show-ban adott interjújában arról beszélt, hogy a "globális felmelegedés" kannibalizmust fog okozni és hogy szükség van a népességszabályozásra.




Károly herceg a klímaváltozással kapcsolatos agendáról: 

"Az emberiség jövője, az egész természeti világ jövője, amelyre minden gazdasági tevékenységünk és maga a civilizáció teljes mértékben támaszkodik, egy egyre sürgetőbb megoldástól függ."


https://vk.com/video644727407_456239868


Klímacsalás: John Coleman meteorológus, a Weather Channel alapítója a CNN-en azt mondja: NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS! "A tudomány a tényekről szól. És ha megnézzük a kemény, rideg tényeket, akkor semmi kétség: a klímaváltozás nem történik meg!" Nincs jelentős ember okozta globális felmelegedés, sem a múltban, sem a jövőben. És igen, ez a Demokrata Párt egyik fő politikai pontjává és programjának részévé vált. Ezt a pénzt csak olyan tudósoknak adja, akik olyan tudományos eredményeket produkálnak, amelyek a globális felmelegedés hipotézisét támogatják a Demokrata Párt javára." 


https://vk.com/video644727407_456239821


Az emberi kannibalizmust szorgalmazza az új zöld mozgalom! Részletek


Mesterséges húsok, klímaváltozással kapcsolatos hazugságok!



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK