Header Ads Widget

Emlékeztek, amikor Bill Gates azt mondta, hogy az USA-nak kell vezetnie a világot, hogy 2050-re elérje az üvegházhatású gázok nulla kibocsátását.



Arra kérte a Biden-kormányt, hogy az éghajlatváltozással kapcsolatos energiakutatás költségvetését növelje meg jelentősen, évi 35 milliárd dollárra.

És egy évvel később Biden most felerősíti az éghajlati programját, mint az összes többi bábu szerte a világon. Jé, hogy állnak össze a darabkák, ha egyszer figyelünk.

A videoszerkesztés nem éppen azt mutatja, hogy Gates ezt szóról szóra mondja, de ez egy olyan klip, amelyet kiválasztottak és ezzel a felirattal tettek közzé a "60 Minutes" Twitteren tavaly februárban, 2021-ben.

Úgy tűnik, hogy Gates minden olyan dologban benne van, ami nem jó az emberiségnek, és minden olyan dolog mögött áll, ami NEM jó az emberiségnek.


https://vk.com/video644727407_456239893

https://www.youtube.com/watch?v=bNKdlnoAqIs


Klímacsalás: John Coleman meteorológus, a Weather Channel alapítója a CNN-en azt mondja: NINCS GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS! "A tudomány a tényekről szól. És ha megnézzük a kemény, rideg tényeket, akkor semmi kétség: a klímaváltozás nem történik meg!" Nincs jelentős ember okozta globális felmelegedés, sem a múltban, sem a jövőben. És igen, ez a Demokrata Párt egyik fő politikai pontjává és programjának részévé vált. Ezt a pénzt csak olyan tudósoknak adja, akik olyan tudományos eredményeket produkálnak, amelyek a globális felmelegedés hipotézisét támogatják a Demokrata Párt javára.


https://vk.com/video644727407_456239821